Reisinformatie

Naast het reserveren van uw accommodatie kunnen wij u op allerlei gebieden van dienst zijn. Maak hieronder een keuze uit een van de onderstaande onderdelen en lees meer over de mogelijkheden.

SkiExclusief biedt u een exclusieve werkwijze waarbij een persoonlijke reisadviseur aan u wordt toegewezen die u van begin tot eind begeleidt bij uw boeking. Hieronder geven wij graag een indruk van de mogelijkheden:

Vervoer

Van lijnvluchten tot prive charters, van transfers per helicopter tot limousinetransfers, wij organiseren graag uw vervoer naar uw wintersportaccommodatie.

Liftpassen

Indien u vooraf uw wensen voor de liftpassen aan ons doorgeeft, zorgen wij dat de passen klaar liggen in uw accommodatie bij aankomst.

Skilessen

SkiExclusief werkt nauw samen met de beste skischolen en berggidsen om u en uw reisgenoten een breed scala aan lessen en activiteiten te bieden. Van prive les tot Nederlandstalige leraren tot begeleiding bij bijzondere activiteiten in uw wintersportvakantie. Graag maken we voor u een voorstel op maat.

Ski’s en skischoenen in uw chalet

U wilt niet in de rij staan in een sportzaak om uw ski’s te halen, dat begrijpen wij. Daarom organiseren wij graag een prive sessie om ski’s, snowboards en schoenen te passen in uw accommodatie. Sommige hotels hebben een eigen skishop en in een aantal chalets komt de skiverhuurder met een collectie naar u toe zodat u in alle rust het juiste materiaal kunt kiezen.

Babysit en kinderoppas

Met een netwerk van gekwalificeerde babysitters en oppassers nemen wij de zorg voor uw kinderen tijdelijk uit handen zodat u kunt genieten van de pistes of een avondje uit. U kunt zowel voor hele dagen als voor halve dagen gebruik maken van deze service. Het is daarbij mogelijk om uw kinderen naar een gemeenschappelijke opvang te laten gaan of een oppas in uw chalet te laten komen, wat u zelf prettig vindt.

Massages en schoonheidsbehandelingen

Geniet van een massage na een vermoeiende dag in de buitenlucht of laat u verwennen met een schoonheidsbehandeling. Wij organiseren de juiste mensen die in uw chalet komen of regelen de toegang tot een exclusieve spa waar u geniet van een behandeling naar wens.

Activiteiten

Of u wilt heli-skien of een romantische picknick op de piste wilt gebruiken of aan een sportieve activiteit wilt deelnemen, wij organiseren graag een aantal bijzondere activiteiten tijdens uw vakantie. In Courchevel kunt u tevens deelnemen aan kookworskhops van bekende koks met Michelinsterren.

Menu’s en dieten

Indien u in een gecatered chalet verblijft, spreken wij vooraf graag uw wensen voor het eten en drinken met u door. Houdt u erg van een bijzonder drankje? Dan zorgen wij dat dat bij aankomst klaar staat. Volgt u een speciaal dieet? Dan organiseren wij dat er gekookt wordt met de juiste ingrediënten.

Reserveringen

Als u een avondje uit wilt om van een mooi diner te genieten of om een concert te bezoeken organiseren wij dat graag voor u. De beste plaatsen in de beste clubs kunnen wij voor u regelen, vraag ons naar de mogelijkheden van uw specifieke bestemming.

Bijzondere gelegenheden

Wilt u een speciale datum op een bijzondere manier vieren? Dan denken wij graag met u mee. Wij kunnen een chalet in een bepaalde stijl decoreren of live muziek in uw chalet brengen. Zo regelen wij ook de catering en hostessen om in uw chalet uw zakelijke contacten te ontvangen. Video en foto rapportage van deze bijzondere gebeurtenissen maken het helemaal compleet.

Andere verzoeken? Wij doen ons uiterste best om al uw wensen te realiseren, laat ons weten wat uw wensen zijn.

U dient er rekening mee te houden dat in sommige bestemmingen of accommodaties bepaalde services niet leverbaar zijn.

Met een skileraar het skigebied in, is niet alleen voorbehouden aan mensen die nog niet zo goed kunnen skiën of snowboarden. Welk niveau u ook heeft, een skileraar voegt een extra dimensie toe aan een dag op de piste. Niet alleen weten ze waar de beste sneeuw ligt, de skileraren die SkiExclusief kent, zijn echte instructeurs die ook de gevorderde skier nog iets kunnen leren. Ze staan klaar om hun liefde voor de wintersport en hun streek aan u over te dragen. Ook kunt u met een instructeur in alle veiligheid fabelachtig mooie tochten buiten de pistes maken. De beginnende skiërs adviseren wij zeker om les te nemen. U zult merken dat u meer van het skiën kunt genieten als u enkele simpele basistechnieken beheerst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw favoriete bestemming.

Geen gesleep met ski's? Of eerst uitproberen welke ski's en schoenen u het beste bevallen? Laat ons dan uw materiaal vooraf voor u regelen. Wij zorgen dat ter plaatse diverse modellen klaar staan om te passen. Veel accommodaties van SkiExclusief hebben een eigen skishop in huis of organiseren voor u het materiaal door hun exclusieve overeenkomst met een lokale skihop. U hoeft meestal niet naar de skishop toe, het wordt bij u gebracht zodat u in alle rust en privacy kunt proberen wat u het beste past. Voor al het huurmateriaal garanderen wij een uitstekende kwaliteit. U profiteert bovendien van een snelle en vakkundige service.

Naast uw accommodatie regelen wij graag uw liftpas. Als u uw wensen aan ons opgeeft, zorgen wij dat uw liftpas bij de incheck klaar ligt, u wilt immers niet in de rij staan van een loket! U kunt vanaf 3 dagen een liftpas bij ons aanschaffen.

Ons bedrijf is agent van Europeesche Verzekeringen. Wij bieden u alle verzekeringen op reisgebied. Uiteraard de standaard (aflopende) annuleringsverzekering en standaard (aflopende) reisverzekering met wintersportdekking. Daarover leest u hieronder alle informatie. Voor verzekeringsoplossingen die zijn afgestemd op uw eigen wensen en omstandigheden bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij bieden maatwerk als het gaat om doorlopende verzekeringen. U zult verrast zijn hoe snel u een doorlopende verzekering al terug verdient. Als u meer wilt weten over onze verzekeringen, bel of mail dan met onze specialist Jentine Groeneveld-Dibbits. U kunt rekenen op de beste service. Verzeker u van een zorgeloze reis!

Annuleringsverzekering


Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij de reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Bij last minute boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om juist dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Niet alleen omdat de annuleringskosten kort voor vertrek erg hoog zijn, maar vooral omdat de verzekering ook de niet gebruikte reisdagen dekt. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Annulering of Allrisk Annulering: aan u de keus

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, en daarnaast mag u zelf een reden bepalen waarom u niet op vakantie wilt. Bijna iedere reden is geldig, vraag ons naar de voorwaarden. Bij deze variant geldt dat u een eigen risico van 25% van uw annuleringskosten heeft.

Dekking Annulering Allrisk Annulering
Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden kostprijs kostprijs
Vergoeding annulering om aanvullende redenen - 75% van de annuleringskosten
Ziekenhuisopname (minimaal 1 overnachting) reissom per dag reissom per dag
Eerdere terugkeer om redenen genoemd in de voorwaarden reissom per dag reissom per dag
Eerdere terugkeer om aanvullende redenen - 75% van de annuleringskosten

Uitval van waarnemers

Dat u met een gerust hart kunt annuleren wanneer er zich thuis, binnen uw familie, nare ontwikkelingen voordoen, is volkomen logisch. Maar wat als er iets gebeurt met degene die op uw huis en huisdieren past? Of met degene die uw zaken waarneemt tijdens uw vakantie? Of met een vriend of vriendin die plotseling ernstig ziek wordt? Ook dan biedt de Europeesche een oplossing. Voor 1% extra premie per waarnemer kunt u iedereen meeverzekeren die u reden kunnen geven naar huis terug te gaan.

Premie

De premie voor de Annuleringsverzekering is 5,5% van de reissom en voor de Allrisk Annulering 7%. Voor de uitbreiding Waarnemer betaalt u 1% extra per waarnemer. En bij een samengestelde reis wordt eveneens 1% extra premie berekend. De poliskosten bedragen € 3,50. Er is 21% assurantiebelasting verschuldigd over de premie en poliskosten. Voor details verwijzen wij naar de voorwaarden.

Grote gezelschappen

De maximale uitkering voor alle verzekerden samen is ten hoogste de uitkering voor 4 gezinnen (= voordeuren/adressen) óf 9 reisgenoten (geen gezinsleden) verdeeld over alle verzekerden naar verhouding van ieders aandeel in de reissom. U kunt een extra premie van 0,5% (per gezin, geldig voor de 5e en meerdere adressen) afsluiten zodat u bent gedekt tot max. 7 gezinnen. Indien u meer dan 7 gezinnen ten opzichte van elkaar wilt verzekeren, krijgt u van ons een offerte of maat.

Reiskostenverzekering


Vakantie.. een heerlijk vooruitzicht. Maar bedenk dat het ook mis kan gaan. Stel, uw bagage wordt gestolen, u wordt ziek of u krijgt een ongeval. Dan geeft de reisverzekering een optimale risicodekking.

Comfort dekking

Bij een Comfortdekking zijn de belangrijke zaken verzekerd, zoals 24-uurs hulp door alarmcentrale SOS International, een ongevallendekking, dekking voor geneeskundige kosten, dekking voor bagage en uiteraard is de premie inclusief een wintersportdekking.

Optimaal dekking

Indien u een Optimaal dekking kiest, heeft u de meest complete reisverzekering. Met de Optimaal dekking zijn belangrijke zaken verzekerd, zoals 24-uurs hulp door alarmcentrale SOS International, een ongevallendekking, dekking voor geneeskundige kosten, dekking voor bagage, dekking voor geld, reis rechtsbijstand en uiteraard is de premie inclusief een wintersportdekking. Daarnaast kunt u rekenen op hogere verzekerde bedrag bagage én 2 jaar nieuwwaarde voor uw bagage en hogere dekkingen voor o.a. telecommunicatiekosten, schade logiesverblijven.

Premie

Comfort dekking € 2,92 *
Optimaal dekking € 3,77 *
* De premies gelden per persoon per dag, inclusief wintersportdekking, ongevallen en medische kosten.
Per boeking wordt € 3,50 aan poliskosten in rekening gebracht.

Reisverzekering

Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat u goed verzekerd bent tegen eventuele risico' s. En dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor u klaar staat. Dat is wat de Europeesche voor u doet met een reisverzekering op maat.

Premie

U betaalt een premie van € 2,92 per persoon per dag voor personenhulp + bagage + geneeskundige kosten + ongevallen + Skiën en snowboarden. De poliskosten zijn € 3,50. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis verzekerd. Op Rechtsbijstand en Hulp en Huur vervoer (optioneel) geldt 21% assurantiebelasting.

Comfort dekking € 2,92 pppd

De Comfort dekking bestaat uit:

 • Personenhulpverlening (inclusief)
 • Bagage (inclusief)
 • Geneeskundige kosten (inclusief)
 • Ongevallen(inclusief)
 • Skiën en snowboarden (inclusief)

Naast de Comfort dekking heeft u de keus uit verschillende uitbreidingen. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest:

 • Geld (optioneel à € 0,50 pppd)
 • Reis rechtsbijstand (optioneel à € 0,15 pppd)
 • Hulp & Huur vervoermiddel (optioneel à € 17,50 per polis)
 • Extra Sportuitrusting (alleen in combinatie met bagage) (optioneel à € 0,65 pppd)

Optimaal dekking € 3,77 pppd

De Optimaal dekking bestaat uit:

 • Personenhulpverlening (inclusief)
 • Bagage (inclusief)
 • Geneeskundige kosten (inclusief)
 • Ongevallen(inclusief)
 • Skiën en snowboarden (inclusief)
 • Geld (inclusief)
 • Reis rechtsbijstand (inclusief)

Naast de Optimaal dekking heeft u de keus uit verschillende uitbreidingen. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest:

 • Hulp & Huur vervoermiddel (optioneel à € 17,50 per polis)
 • Extra Sportuitrusting (alleen in combinatie met bagage) (optioneel à € 0,65 pppd)

Personenhulpverlening:

Wanneer u tijdens de reis problemen krijgt, kunt u wereldwijd een beroep doen op de hulplijn. De medewerkers kunnen u met medisch advies terzijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de hulplijn u (in het Nederlands) graag en vakkundig te woord.

Bagage:

Deze is meeverzekerd tot € 3.000 en bij de Optimaal dekking tot € 5.000. Voor bagage niet ouder dan 1 jaar wordt de volledige nieuwwaarde uitgekeerd. Bij de Topdekking is dit zelfs 2 jaar.

Geneeskundige kosten:

Het komt voor dat uw ziektekostenverzekering in het buitenland onvoldoende dekking biedt. Deze uitbreiding is doorgaans een zeer verstandige keuze.

Ongevallen:

Mocht een ongeluk blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg hebben, dan volgt een uitkering.

Skiën en snowboarden:

Bijna iedere sport is standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Staat een vakantie geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie of een survivalweekend, dan is de deze uitbreiding de beste aanvulling om zeker te zijn van de juiste dekking.

Rechtsbijstand:

De kosten die u moet maken voor juridisch advies of begeleiding worden vergoed.

Geld:

Kunt u meeverzekeren tot € 500.

Hulp en Huur vervoermiddel:

Een complete dekking die niet alleen geldt voor personenauto's, maar ook voor kampeerauto's, motorfietsen en scooters. Denk bij deze uitbreiding aan bijvoorbeeld:

 • het uitbetalen van arbeidsloon bij een reparatie langs de weg
 • het toezenden van onderdelen door de hulplijn, bij pech of een ongeval
 • de huurkosten van een gelijkwaardig vervoermiddel, wanneer bijvoorbeeld uw auto of motor stuk gaat.

Extra sportuitrusting:

Wie een kostbare sportuitrusting meeneemt, kan het verzekerde bedrag voor bagage uitbreiden met € 2.500. Ook beschadiging, verlies of diefstal van in het buitenland gehuurde sportuitrusting valt onder deze dekking.

Optimaal dekking:

Met de Optimaal dekking heeft u de meest complete reisverzekering, u kunt u ook rekenen op:

 • hoger verzekerd bedrag bagage én 2 jaar nieuwwaarde
 • hoger verzekerd bedrag telecommunicatiekosten
 • hoger verzekerd bedrag schade logiesverblijven
 • hoger verzekerd bedrag tandheelkundige kosten

Dekkingsoverzicht

Dekkingsoverzicht Comfort Optimaal
Personenhulpverlening kostprijs kostprijs
Extra onvoorziene kosten kostprijs kostprijs
Telecommunicatiekosten € 100 € 150
Extra kosten na een natuurramp € 450 € 450
Schade aan uw vakantieverblijf € 300 € 500
Bagage, totaal (waarvan ten hoogste voor): € 3.000 € 5.000
- Mobiele telefoons, smartphones, max. € 300 € 500
- iPods, tablets, laptops, computer-, foto- en filmapparatuur, max. € 1.500 € 2.500
- Eigen risico per gebeurtenis € 50 € 0
Geld € 500 € 500
Geneeskundige kosten
- gemaakt buiten Nederland kostprijs kostprijs
- gemaakt in Nederland € 1.000 € 1.000
- tandheelkundige kosten € 350 € 500
Reis rechtsbijstand
- binnen Europa kostprijs kostprijs
- buiten Europa (alleen bij werelddekking), per gebeurtenis € 25.000 € 25.000
Ongevallen
- bij overlijden € 25.000 € 25.000
- bij blijvende invaliditeit € 75.000 € 75.000
Skiën en snowboarden zie voorwaarden zie voorwaarden
Hulp & huur vervoermiddel, per vervoermiddel
- pechhulp en kosten om uw voertuig thuis te brengen kostprijs kostprijs
- arbeidsloon bij reparatie langs de weg € 150 € 150
- verzendkosten onderdelen € 150 € 150
- berging, bewaking, stalling en vervoer van uw auto € 1.000 € 1.000
- extra verblijfkosten per dag (maximaal 10 dagen) € 75 € 75
- huur vervangend vervoer per dag (maximaal 30 dagen) € 125 € 125
Extra sportuitrusting (boven het verzekerde bedrag voor de dekking Bagage) € 2.500 € 2.500

Het huren van een eigen vliegtuig is in Nederland nog een vrij onbekend fenomeen. Niet iedereen kent de voordelen en men heeft soms de illusie dat het een buitenproportioneel kostbare vervoersvorm is. Chartervluchten stellen bedrijven of particuliere reizigers in staat veel economischer met hun tijd om te gaan en de reisbeleving aanzienlijk te veraangenamen.

SkiExclusief regelt graag een dergelijke vlucht op maat. SkiExclusief regelt een geschikt vliegtuig, op de door u gewenste datum en tijd naar een vliegveld dat het beste past bij uw wensen. Dit laatste lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet. Veelal denkt men bij het regelen van een reis uitsluitend aan een lijndienst, waarbij men vanaf Schiphol naar ongeveer 150 luchthavens zonder overstap kan vliegen. Met een overstap groeit dit aantal naar ongeveer 400. Een charter kan daarentegen in beginsel vanaf iedere luchthaven in Nederland op iedere gewenste vertrektijd naar meer dan 2500 luchthavens in Europa vliegen.

SkiExclusief benadrukt graag de tijdwinst die een charter met zich meebrengt en de daardoor bespaarde kosten. Wanneer het door een chartervlucht bijvoorbeeld mogelijk wordt een bepaalde reis eerder terug te vliegen, in plaats van een nacht over te blijven, dan bespaart u namelijk extra hotelovernachtingen en de additionele kosten van o.a. diners en taxi’s.

Heliskiën, een unieke belevenis

Heliskiën is een perfecte manier om de ultieme sneeuwvakantie te beleven. Met de helikopter naar een stukje berg waar nog maar weinig mensen zijn geweest is een bijzondere beleving. Als de heli landt, de poeder opstuift en u uw eerste voet in de sneeuw plaatst slaat uw hart sneller en stijgt de adrenaline. Als de helikopter vertrekt vervaagt langzaam het geluid en dan opeens ….. is het oorverdovend stil.

Wat een uitzicht!

U staat op een plek waar u met een gewone skilift niet kunt komen, het uitzicht is betoverend en overweldigend. De berggids zal op dit moment een aantal instructies met u delen en het landschap verkennen om de beste route te bepalen. Een ervaren berggids is noodzakelijk, hij kent de bergen, weet de beste routes en erg belangrijk, hij zorgt voor een veilige afdaling.

First tracks

Het gevoel om als eerste een spoor te maken op de maagdelijke witte sneeuwvelden is niet alleen een herinnering die u een leven lang bewaart, het is ook een verslavend gevoel. Iets wat zo mooi en zo bijzonder is, u voelt dat u leeft tot in de uiterste poriën. De gids kiest steeds de veiligste, fijnste en mooiste stukken om af te dalen, hierdoor hoeft u alleen maar te genieten.

Waar?

U kunt uw vakantie helemaal wijden aan heliskiën, dat kan perfect in Canada of Amerika. SkiExclusief kent in alle skilanden de organisaties voor het heliskiën. Het is verstandig om met een groep van hetzelfde niveau te gaan skiën zodat wij de capaciteit van de heli kunnen afstemmen op uw gezelschap. Als u individueel reist, zorgen we voor een privé heli of aansluiting bij een groep met hetzelfde niveau.

Hoe hoog?

De meeste meters worden gemaakt tussen de 1500m en 2700m. Vanwege de klimaatcondities is de sneeuw op lagere hoogten over het algemeen betrouwbaarder. Lager skiën biedt ook nog twee belangrijke voordelen: het is minder inspannend om op deze hoogten te skiën en omdat deze hellingen beter beschut liggen tegen de wind, vindt u er vaker goede, ongerepte sneeuw.

Wie?

Voor heliskiën hoeft u geen expert te zijn. Heliskiën is echter niet voor beginners. Door de ontwikkeling van de brede ski's is het heliskiën de laatste jaren toegankelijker dan voorheen. Angst hoort bij heliskiën, die angst verdwijnt meestal na de eerste afdaling. In tegenstelling tot het gewenste niveau van een skiër, moeten snowboarders wel ervaren zijn om te kunnen “heliboarden”. Dit heeft met name te maken met de controle in boomrijk gebied. Heliboarden kan beter laat dan vroeg in het seizoen omdat er later in het seizoen hoger en dus meer in open terrein wordt geskied.

Wanneer?

Het skiseizoen begint in december en eindigt begin mei. Skiën in het voorjaar biedt veel verschillende sneeuwcondities, variërend van korrelsneeuw op de zuidhellingen tot poedersneeuw op de noordhellingen. In die tijd van het jaar wordt er voornamelijk op hoge open hellingen geskied. In de lente zijn de dagen langer en de temperaturen hoger, zodat er in het algemeen meer geskied kan worden dan op andere tijden in het seizoen.

De uitrusting

De meeste mensen houden van een veelzijdige ski, dat zijn ski’s met een medium breedte. Het is verstandig om ter plaatse specifiek voor het heliskiën een ski te huren. De skitechnici helpen u bij de keuze van de ski die het beste bij u past en die geschikt is voor de omstandigheden van dat moment. Deze speciaal ontworpen poederski's zorgen ervoor dat heliskiën moeiteloos lijkt te gaan voor de geoefende skiër en dat de minder ervaren skiër zich zekerder voelt. Skistokken vormen een onderdeel van de verhuurpakketten. De beste schoenen voor heliskiën zijn normale skischoenen en dan bij voorkeur schoenen die u al eerder heeft gedragen waardoor ze lekker zitten. Tot slot is het handig om een pak uit één stuk te dragen met lange poedersneeuwhandschoenen, deze handschoenen zijn bij de meeste skiwinkels in Nederland en België verkrijgbaar, anders kunt u ze ook ter plaatse aanschaffen.

Veiligheid

De eerste prioriteit bij heliskiën is het leveren van een veilige en plezierige ski-ervaring. De organisaties hanteren vaste procedures voor het verzamelen van weer- en sneeuwinformatie, het beoordelen van de sneeuwkwaliteit en de risico's in het terrein. Net als de gidsen worden ook de piloten uitgekozen op hun bijzondere kwaliteiten. Zij zijn capabel, ervaren en speciaal getraind in de betreffende omgeving. De gidsen en piloten zijn getraind om de veiligheid en kwaliteit van het programma te optimaliseren ook al is het uitgesloten om alle risico’s te elimineren. Deze risico’s dient u vooraf te accepteren door een zogenaamde waiver te ondertekenen. Hiermee aanvaardt u dat er een risico bestaat en u de organisatie niet aansprakelijk kunt stellen.

Meer weten?

SkiExclusief biedt heliski vakanties op maat aan. U kunt bij ons voor een paar honderd Euro een eenmalige vlucht boeken als extraatje op uw skivakantie. Een prive vlucht of prive dag in een helikopter kan ook, dan betaalt u een bedrag tussen de € 800 - € 1500. Vanaf ca. € 5000 per persoon kunt een week naar Canada of Amerika. Daar kunt u vervolgens zo veel runs maken als u wilt. Als u een eenmalig iets wilt doen en het maximaal haalbare wilt beleven op het gebied van heliski vragen we u om met ons te bellen. Als uw budget u niet beperkt dan bestaat er een ultieme droom, bel met Else Schepers en vraag naar ons bijzondere Premium Heliski avontuur, prijzen vanaf € 25.000 per persoon. U bent met uw gezelschap afgesloten van de wereld, alleen u, uw reisgezelschap en voor de rest heel veel sneeuw en bergen…. En uiteraard de heli die af en aan vliegt om u naar de meest spectaculaire plaatsen te brengen.


12:22:35 | 2,58 | -Exclusief-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch